Посмертний шлях християнина

Посмертний шлях християнина

вознесение души

У чому суть християнства? Навіщо дві тисячі років тому Бог явився людям, з якою метою? Відповідь на ці питання, що відкрилася мені, я ніде не зустрічав – хоча допускаю, що вона комусь відома. Ось ця відповідь: метою втілення Бога було дати людям образ Ісуса Христа. Просто образ? Звичайно, ні. Таємний зміст у тому, що цей великий образ являє собою Ключ (енергетичний код), володіючи якими людина і за життя, і після смерті – в астральних сферах – може з’єднатися з Богом і отримати від Нього допомогу як на Землі, так і у сходженні на небеса, бо Христос сказав: «Я з вами по всі дні до кінця віку» (Мф. 28, 20).

Я думаю, що саме тому в християнстві немає догмату про перевтілення, який був відкритий дохристиянським містикам. Це езотерична істина: християнській душі не потрібно втілюватися знову і знову, оскільки Бог допомагає їй скоротити земний шлях. Саме в цьому сенсі Ісус Христос є Спасителем і Викупителем гріхів. «Аз єсмь двері», – говорить Він (Ін. 10, 7), тобто ворота Неба.

Яким чином здійснюється це містичне возз’єднання з Богом – важко сказати точно. Безсумнівно одне: Ключ (образ Ісуса Христа) повинен зберігатися як мінімум в астральному тілі, на цьому рівні пам’яті. Сліпе, бездумне виконання обрядів марно, оскільки інформаційна пам’ять пропадає разом із загибеллю фізичного тіла. Християнське знання повинно бути глибоко пережито, має стати складовою частиною духовного життя. Як сказав апостол Павло: «Я розп’ятий з Христом, і вже не я живу, але живе в мені Христос» (Гал. 2, 19-20). А значить, разом з Ним ми повстанемо до життя вічного, яке не вимагає повернення в плоть.

Автор: А. Моісеєв.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UA TOP Bloggers